Medicinsk tekniker

Under tre veckor har vi haft besök av Simon Andreasson, medicinsk tekniker, som hjälpt till att renovera eller skrota diverse apparater eller maskiner som finns/fanns på sjukhuset. Under helgen var Frida o Andreas Thornell med barn här hos oss. Härligt att vara 8 personer runt bordet men de åkte gemensamt tillbaka till Addis i måndags. Nu är det bara Gunnar och jag kvar här. Den ena virkar mormorsrutor el löser ordsnack och den andre löser korsord eller ordsnack så det är ganska tyst här. På tisdag planerar vi att åka till Addis för det är dags att förnya våra turistvisum. Tänk att tre månader snart gått sen vi återvände efter jul. Tiden bara rusar iväg..

2 reaktioner till “Medicinsk tekniker”

  1. Hej vänner !!
    Trevligt att ni har haft besök men passar det inte bättre nu när ni är ensamma kvar att ni virkar farmorsrutor och inte mormorsrutor .I dag har vi riktig vårvärme här i Bjästa och i morgon ska vi ställa fram klockan för nu börjar sommartiden. Hoppas det går bra med att ordna visum.
    Kramar från Ingrid o Lage

    Gillad av 1 person

    1. Hej
      Orginalet heter mormorsrutor!! 😊Nästa omgång är till Fridas säng, vad blir det då barnrutor?
      Vi har fått tillåtelse att ha marknad på måndag av kläder. Nu gäller det att förbereda i helgen även om man förbereder blir det ända smått kaos!! Njut av värmen och ljuset. Hälsa Kram Monica

      Gilla

Lämna en kommentar