Aira

Åter här för att fräscha upp vardagsrummet och se till huset. Åtgärdslista var inte gjord men det gick att bo här ändå. Alla våra nycklar fattades men tillsist bröts låset på altandörren upp men vårt förråd är fortfarande låst. Imorgon åker vi tillbaka mot Addis ev övernattning i Ambo. Rose-Marie och Lennarth E har hjälpt till att måla och styla här. Varit till Tschallia idag för att diskutera leverans av vårt kök men först måste vi leverera en diskbänk dit! Det regnar fortfarande en del här i området vilket är ovanligt, mycket potatis, lök, morötter, rödbetor och anchote att köpa på marknaden.

Annonser

2 reaktioner till “Aira”

  1. Kul höra från er! Här är hösten i fullt antågande och vinterdäcken har kommit på i dag, snö snart är det förvarnat om. Hade kvällsgudstjänst i går och som vanligt blev ni ihågkommen och ljuset tänt. Önskar er fortsatt allt väl! Kram!

    Gilla

  2. Roligt med lite kontakt från er. Skulle inte köket vara på gång när ni kom eller var det ett önsketänkande. Just nu är det sol men de har varit varierande idag. Hoppas de ordnar sig med köket.
    Haaaade.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s