Åter i Örnsköldsvik

Gunnar opererades för sin spinalstenos 21/8 och allt har gått bra. Han blev utskriven igår och idag är vi åter hemma i Ö-vik! Papperskarusellen fortsätter i Addis Abeba och för varje dag som går är vi närmare ett arbetstillstånd(hoppas vi). Nya signaturer och supportingletter denna vecka få se vad det innebär nästa vecka… Fortsättning följer!

Annonser

4 reaktioner till “Åter i Örnsköldsvik”

 1. Hej Edmarks i Aira!

  Skönt att operationen gick bra. Hoppas ni snart kan åka söderut.

  Vilken adress har ni i Ö-vik? Skulle vilja skicka en liten mobil med er ut till AA. Vår lilla tjej Emanuel(cirka 50 år) f d barnhemsflicka från Nakamte önskar en mobil. Vi har en gammal. Ska man lita på PostNord??

  Emanuel jobbar som städerska deltid på DASSCs kontor vid Amest Kilo. Hon driver också ett litet cafe uppe på fjärde våningen i ett rum hon fått hyra. Jag tror ni vet vem hon är. Men hon är inget att lita på. Luras friskt.

  Stannar ni några dagar i Uppsala innan ni åker ut till Etiopien?. I så fall kunde vi lämna mobilen till lämplig person där. Vi ska kanske dit 23-24 sept och bo över hos Marta(Berglund) och Ingvar Karlsson.

  Lasse längtar till Aira konstant.

  Vi hörs.

  Kram Meta

  0763-160177

  Skickades från Outlook

  ________________________________

  Liked by 1 person

  1. Hej
   Vi bor på Terrassvägen 4A 89132 Ö-vik. Skicka den i ett vadderat kuvert så ska vi överlämna den. Förhoppningsvis har vi åkt till Addis innan ni kommer till Uppsala. Kram!

   Gilla

 2. Skönt att höra att operationen gick bra ! Tålamodsprövande process ni hamnat i. Hoppas verkligen att ni snart får det klart ! Vi kanske hinner träffas innan ni åker ? Kram Elisabet och Cå

  Liked by 1 person

  1. Hej,
   Ja det känns mycket bra att operationen är överstökad och att Gunnar mår bra. Vi har en lägenhet som ska tömmas i Jönköping de närmaste veckorna. Du får gärna höra av dej när det passar er. Sköt om er. Kram Monica och Gunnar

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s